Stagair(e) Match Maker (Klantenservice) (3 - 4 dagen per week)

Job description

Stage voor 4 tot 6 maanden, 3 - 4 dagen per week

Omschrijving

Word jij blij van om klanten te helpen hun verloren voorwerp terug te vinden? Volg je momenteel een MBO opleiding en zoek je een stageplaats voor minimaal 3 a 4 dagen in de week? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Doel van de functie:

Als Match Maker help je verliezers met het terugvinden van een verloren voorwerp. Jouw doel is het creëren van een “Happy Loser” door de eigenaar zo snel mogelijk te herenigen met zijn of haar voorwerp. Dit doe je door contact te hebben met verliezers middels chat, e-mail, telefoon of aan de fysieke balie op ons kantoor.  Je verricht daarnaast administratieve taken, zoals de verwerking van goederen in het systeem en je doet archiefwerkzaamheden.


iLost is een kleine, ondernemende en ruimdenkende werkomgeving die perfect is voor jouw loopbaanontwikkeling. We waarderen onze stagiairs en we bieden enorme kansen voor groei. Je krijgt veel verantwoordelijkheden, autonomie en de kans om een grote impact te hebben in het bedrijf. Tegen het einde van je stage bij ons, heb je ervaring opgedaan met klantcontact en klant processen en vele andere nuttige professionele vaardigheden die je in een toekomstige carrière kunt toepassen.

Requirements

Je bent betrouwbaar, klantgericht, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Verder:

  • Volgt een minimaal een MBO 3 opleiding;
  • Word je blij van om klanten te helpen hun verloren voorwerpen terug te vinden;
  • Beheers je naast de Nederlandse taal ook in redelijke mate de Engelse taal(Duits of Frans is mooi meegenomen)

Wij bieden

  • Een stage vergoeding
  • Vrijdagmiddag borrel!
  • Gezellig team met af en toe uitstapjes
  • Goed bereikbaar kantoor (naast metrohalte Isolatorweg)Over ons

Waar begin jij met zoeken als je op zoek bent naar informatie? … Juist!

Maar waar begin je met zoeken als je iets bent verloren? Daar zal iedereen een ander antwoord op geven. Daardoor is de kans groot dat deze spullen nooit worden teruggevonden door de eigenaar.

iLost brengt daar verandering in! Wij willen DE zoekmachine worden voor gevonden voorwerpen.

Op onze website kun je zoeken naar je verloren voorwerp en deze zelfs bij je thuis laten bezorgen. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat mensen uit meer dan 65 landen herenigd werden met hun verloren voorwerpen. Op die manier hebben wij al meer dan 250.000 ‘happy losers’ weten te verbinden met hun verloren spullen.

Onze SaaS oplossing is toegankelijk en maakt het eenvoudig om online je spullen terug te vinden.

Organisaties zoals de Gemeente Amsterdam, Connexxion, Arriva, Efteling, Rijksmuseum, RAI Amsterdam, Walibi, Vrije Universiteit en Awakenings gebruiken onze diensten om hun gevonden voorwerpen online te publiceren en hun proces van verloren en gevonden voorwerpen efficiënter te beheren. Daarnaast leveren wij niet alleen een SaaS oplossing maar kunnen we ook het gehele gevonden voorwerpen proces overnemen.

Onze klantendatabase groeit snel en onze ambitie is om z.s.m. 1 miljoen “happy losers” te creëren.

Wil jij met ons meewerken aan deze mooie ambitie en deel uitmaken van een leuk team in een groeiende startup waar je veel kunt leren?

Reageer dan snel via onze website!